INGREDIENTS: (Com a mesura s'utilitza l'envàs del iogurt)
- Un iogurt natural
- Tres mesures de farina
- Un sobre de llevat ROYAL
- Dues mesures de sucre
- Una mesura d'oli d'oliva
- Tres ous sencers
- Ratlladura de llimona o unes gotes d'essència de llimona
- Fideus de xocolata (Optatiu)
ELABORACIÓ:
Es barregen en un bol tots els ingredients, incorporant-los al següent ordre:Primer la farina, el llevat i el sucre bé barrejades. A continuació afegir el iogurt, l'oli, els ous i la ratlladura de la llimona. Batre tots aquests ingredients amb la batedora fins aconseguir una barreja homogènia. Un cop batuda la barreja incorporar els fideus de xocolata remenant bé amb una cullera per no desfer la xocolata.
La barreja s'aboca en un motlle untat de mantega (per evitar que s'agafi) is'introdueix en el forn calent, coent el bescuit durant trenta minuts a 200 º C.
Desemmotlleu quan estigui totalment fred i escampar-hi sucre glas per presentar-lo a la taula.
BESCUIT DE IOGURT SENSE OU: Substituir els tres ous per ½ pot dellet IDEAL. La resta de la recepta, tant en ingredients com en elaboració,roman inalterable.
- Un iogurt natural
- Tres mesures de farina
- Un sobre de llevat ROYAL
- Dues mesures de sucre
- Una mesura d'oli d'oliva
- Tres ous sencers
- Ratlladura de llimona o unes gotes d'essència de llimona
- Fideus de xocolata (Optatiu)
ELABORACIÓ:
Es barregen en un bol tots els ingredients, incorporant-los al següent ordre:Primer la farina, el llevat i el sucre bé barrejades. A continuació afegir el iogurt, l'oli, els ous i la ratlladura de la llimona. Batre tots aquests ingredients amb la batedora fins aconseguir una barreja homogènia. Un cop batuda la barreja incorporar els fideus de xocolata remenant bé amb una cullera per no desfer la xocolata.
La barreja s'aboca en un motlle untat de mantega (per evitar que s'agafi) is'introdueix en el forn calent, coent el bescuit durant trenta minuts a 200 º C.
Desemmotlleu quan estigui totalment fred i escampar-hi sucre glas per presentar-lo a la taula.
BESCUIT DE IOGURT SENSE OU: Substituir els tres ous per ½ pot dellet IDEAL. La resta de la recepta, tant en ingredients com en elaboració,roman inalterable.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gràcies, i Bon profit!