Arròs amb gambes a l'olla ràpida, Rosa Sancho:
Ingredients, per a 4 persones:
400gr de gambes pelades
500gr d'arròs vaporitzat (jo he utilizat la barreja que venen al mercadona d'arròs salvatge, vermell i vaporitzat)
1 pebre verd tallat a daus
1 ceba tallada a daus
3 grans d'all laminats
500ml de brou de verdures
sal
pebre al gust
oli
Aquesta recepta ha estat tal èxit a casa que ja no podem viure sense ell ! jejeje la meva tia Rosa és la mestra d'aquesta recepta adaptable a qualsevol verdura,peix, carn ... però té dos secrets, el primer és no posar massa greix, perquè s'enganxa, i el segon és sempre, de base, utilitzar ceba i alls. Bé deixo de parlar i som-hi!!
Posem a sofregir en l'olla ràpida la ceba, l'all i el pebre, quan estiguin ben ofegats afegim les gambes i les sofregim una mica, mentrestant rentem molt bé l'arròs i el deixem escórrer.
Afegirem l'arròs molt bé rentat per evitar al màxim el midó, afegim el brou de verdures i corregirem de sal i pebre.
Taparem l'olla i quan comenci a sortir el vapor esperem 3 minuts i apartem l'olla del foc, quan refredi l'olla destapem i LLEST!
jajaja com veieu no té molt secret, i a part d'estar bonissim, és l'acompanyament ideal per a carns, peix o llegums com ara els fesols.
Ingredients, per a 4 persones:
400gr de gambes pelades
500gr d'arròs vaporitzat (jo he utilizat la barreja que venen al mercadona d'arròs salvatge, vermell i vaporitzat)
1 pebre verd tallat a daus
1 ceba tallada a daus
3 grans d'all laminats
500ml de brou de verdures
sal
pebre al gust
oli
Aquesta recepta ha estat tal èxit a casa que ja no podem viure sense ell ! jejeje la meva tia Rosa és la mestra d'aquesta recepta adaptable a qualsevol verdura,peix, carn ... però té dos secrets, el primer és no posar massa greix, perquè s'enganxa, i el segon és sempre, de base, utilitzar ceba i alls. Bé deixo de parlar i som-hi!!
Posem a sofregir en l'olla ràpida la ceba, l'all i el pebre, quan estiguin ben ofegats afegim les gambes i les sofregim una mica, mentrestant rentem molt bé l'arròs i el deixem escórrer.
Afegirem l'arròs molt bé rentat per evitar al màxim el midó, afegim el brou de verdures i corregirem de sal i pebre.
Taparem l'olla i quan comenci a sortir el vapor esperem 3 minuts i apartem l'olla del foc, quan refredi l'olla destapem i LLEST!
jajaja com veieu no té molt secret, i a part d'estar bonissim, és l'acompanyament ideal per a carns, peix o llegums com ara els fesols.
Bon Profit!!!
Qué pinta!!!!!!!!!!!!!!! Me apunto la receta!!! Ñam ñaaaaaaaaaam!!!!
ResponderEliminarUn beso enorme!!!!
gracias! estoy encantada de que te guste una de mis recetas!!! yo adoro las tuyas!!!!
ResponderEliminar