Ingredients:
1 cuixa de mè desossada
1 pastanaga
1 ceba
1 porro
1 cervesa
Romaní
Pebre bo
Sal
PREPARACIÓ:
La cuixa de mè desossada (vos ho farà el carnisser), assaonada amb sal i pebre bo . Amb l’ajuda d’un fil de cuina, la fermarem bé i la posarem a rostir damunt les verdures (pastanaga, ceba i porro) tallades a bocins, un parell de branquetes de romaní, una cervesa i 2 tassons d'aigua. Ha de coure uns 40 minuts a 200ºC.
A jo m'agrada molt posar patates frites a daus uns 15 minuts abans de que estigui fet dins el forn juntament amb el xot i el brou que ha amollat aixi agafen tot el sabor.
Preparam una bona amanida d'escarola i pastanaga i tot llets per dinar!!! bones festes a tots!
1 cuixa de mè desossada
1 pastanaga
1 ceba
1 porro
1 cervesa
Romaní
Pebre bo
Sal
PREPARACIÓ:
La cuixa de mè desossada (vos ho farà el carnisser), assaonada amb sal i pebre bo . Amb l’ajuda d’un fil de cuina, la fermarem bé i la posarem a rostir damunt les verdures (pastanaga, ceba i porro) tallades a bocins, un parell de branquetes de romaní, una cervesa i 2 tassons d'aigua. Ha de coure uns 40 minuts a 200ºC.
A jo m'agrada molt posar patates frites a daus uns 15 minuts abans de que estigui fet dins el forn juntament amb el xot i el brou que ha amollat aixi agafen tot el sabor.
Preparam una bona amanida d'escarola i pastanaga i tot llets per dinar!!! bones festes a tots!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gràcies, i Bon profit!